Meget pen hytte på tomt 47 – SOLGT

Et smykke av en eiendom beliggende meget solrikt og med fantastisk utsikt 990 moh

Selger: Magne Hoftun
Prisantydning:
Megler: Jørgen Harldseth
Status: Solgt

Nordvik & Partners Fjellhytter har gleden av å presentere et prakteksemplar av en tradisjonsrik oppstuehytte i laftet tømmer og torvtak. Hytta ligger vakkert til i høyfjellsomgivelser på Nystølfjellet i Gol. Hytta har bl.a. en stor terrasse rundt tre sider på hele 90 kvm, samt i et meget vellykkede eksteriør. Innvendig finnes alle fasiliteter fordelt på to plan med bl.a. tre oppholdssoner. Utførelse, farger- og materialvalg er gjort med bred erfaring og innsikt innen hyttebebyggelse i laft. Denne eiendommen må oppleves!

Ansvarlig megler har inngående lokalkunnskap og over 10 års erfaring med salg av hytter og tomter på Golsfjellet. Ta kontakt for en hyggelig samtale, eller kom innom vårt kontor på Ullevål i Oslo for en nærmere presentasjon av Nystølfjellets muligheter og kvaliteter.

Hytta er bygget over to plan hvorav 1. etg. utgjør 96 kvm og 2 etg. 20 kvm. Totalt gulvareal i 2. etg er ifl. takstmann ca. 46 kvm, men kun deler er målbart pga. noe takhøyde under 190 cm. Det er ca. 90 kvm terrasse rundt hytta + en balkong utenfor oppstue på ca. 6 kvm.

1. etg.: Entré, mellomgang, 2 bad, 2 soverom, vaskerom, stue og spisestue / kjøkken. Det er utgang til terrasse både fra stue og spisestue. I tillegg er det utvendig bod på siden av hytta.

2. etg.: 2 soverom og stue med utgang til balkong.

Hytta er bygget med gjennomgående høy standard. Alle gulv som ikke er flislagte er belagt med énstav eikeparkett. Hytta er bl.a. utført med kraftig listverk, heltre innerdører, peisovn og kjøkken med integrerte hvitevarer.

Kjøkken:
Komplett kjøkken fra Strai inkl. hvitevarer.

Bad:
Begge bad er flislagt og innredet med dusj, baderomsmøbel og wc.
Opplegg for vaskemaskin.

Eiendommen ligger meget flott til på Nystølfjellet ca. 990 moh, nær tregrensen og nærmest i umiddelbar nærhet til preparerte skiløyper og turstier. Turen begynner fra hyttedøra, og etter et par hundre meter er du i fullstendig uberørt natur. Det er kort vei til snaufjellet og et fjellplatå som utgjør det største høyfjellsterrenget i kommunen. Eiendommen ligger nordvestvendt med flotte solforhold.
Utsikten må oppleves!

Vil du vite mer?

Kontakt oss på denne siden hvis du ønsker mer informasjon om hytter i dette området.